Blåljus

Mor och son omkom i lastbilsolycka

Mor och son omkom i lastbilsolycka

De personer som omkom i samband med måndagens lastbilsolyckor är nu identifierade av polisen. I båda fallen hade personbilarna av okänd anledning hamnat på fel sida av vägen.

På måndagen inträffade ett flertal allvarliga trafikolyckor runtom i länet inom loppet av några timmar. Vid två av olyckorna frontalkrockade en personbil med en lastbil.

Totalt omkom tre personer i samband med dessa olyckor. Polisen har nu identifierat de omkomna. I det ena fallet var det en man i 25-årsåldern avled efter att ha kolliderat med en lastbil utanför Vetlanda. Mannens anhöriga är informerade, rapporterar P4 Jönköping.

Den andra dödsolyckan inträffade utanför Gnosjö. Där var det en kvinna i 50-årsåldern och hennes son som omkom efter frontalkollision med en lastbil. Sonen var i 30-årsåldern. Polisen försöker få tag på deras anhöriga, som uppges befinna sig i Syrien.

Polisen ska nu också utreda olyckorna genom att förhöra vittnen och göra tekniska undersökningar av bilarna. Vid båda dödsolyckorna kom personbilarna av okänd anledning över på fel sida av vägen.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen