Affärer

Ömangruppen kammar hem prestigeorder - får storjobb på A6 Center

Ömangruppen kammar hem prestigeorder - får storjobb på A6 Center

Ömangruppen har fått i uppdrag att ansvara för luftbehandling och automation till ett värde av 30 miljoner kronor när A6 Center ska rustas upp.

– Vi har återigen fått ett kvitto på att vi har resurserna och kompetensen som krävs för att driva stora projekt, säger Peter Arvidsson, VD för Ömangruppen i en kommentar.


A6 Center har länge varit en av Jönköpingsregionens stora shoppingmagneter. Nu är köpcentret föremål för en omfattande upprustning. Om- och tillbyggnaden genomförs i tre etapper och beräknas pågå fram till och med september 2019.

– Ömangruppen får ansvaret för luftbehandling och automation, ett uppdrag motsvarande 30 miljoner kronor. Den första etappen är i gång, och vi arbetar nu med projekteringen med ambitionen att påbörja arbetet efter sommaren, förklarar Peter Arvidsson.

Prestigeuppdraget på A6 Center är det tredje av samma kaliber på kort tid. Sedan tidigare står det klart att Ömangruppen också är med vid byggnationen av Växjös nya samlingspunkt ICON Växjö. Parallellt arbetar man med den omfattande renoveringen av Trollehöjdskolan i Mullsjö.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen