Sport Simning Jönköping

Jönköpingssimmare drabbad av Parisöversvämningar

Jönköpingssimmare drabbad av ParisöversvämningarJönköpingssimmare drabbad av Parisöversvämningar bild nr 2
Jönköpings simsällskap är i Paris för att tävla. Men det blev en träningsresa i stället.  JSS tränaren Christin Berglund rapporterar till Jmini.se från platsen.
 
- 15 av våra duktiga ungdomssimmare som skulle testa att tävla utomlands . Turligt nog hittade vi boende då allt tillgängligt används för personer som behövt evakueras säger JSS tränaren Christin Berglund till Jmini.se.
 
- Nu så det blev en träningsresa istället. 1932 var senaste gången i den här staden som Seine gick över kanter men bara på ett par ställen men just där vi skulle vara och tävla.
 
- All elektronik och reningsapparater har gått sönder i badet som ligger ganska högt men har alla teknik i gatunivå . Enligt uppgift tar det minst 4 veckor innan badet är igång igen . 
 
- I går när vi åkte in till Paris såg vi från tåget översvämmade villaområden där vattnet stod upp till fönsterna o människor transporterade saker med båt mellan husen avslutar Christin Berglund.

Fakta

På grund av den senaste tidens kraftiga nederbörd är delar av centrala Frankrike översvämmat eller i risk för översvämning.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen