Sport Fotboll Jönköping

Lagrell kritisk mot ordförandeprocessen

Lagrell kritisk mot ordförandeprocessen

Jönköpings Södra hoppas tillsätta en ny ordförande innan nästa årsmöte. Omöjligt menar Lars-Åke Lagrell. Men valberedningen håller inte med.
– Enligt stadgarna ska det gå, säger valberedningens ordförande KG Gustafsson.

Sune Lantz lämnar efter säsongen sin roll som ordförande i Jönköpings Södra. I en intervju med JKPG Live säger Lantz att det handlar om tidsbrist.

Lantz uppdrag löper säsongen ut. Men ordföranden kan tänka sig att lämna sin post i förtid om valberedningen hittar en person som är villig att ta över rollen.

‘‘Då föreningen gör sin första säsong i Allsvenskan under modern tid har valberedning och styrelsen kommit fram till att det bästa för föreningen i denna situation är att succesivt (sic) justera i styrelsen då kandidater finns framme. Detta för att säkerställa kontinuitet i såväl strategiska som operativa frågor, och att inte dessa förändringar sker vid ett och samma tillfälle’’, skriver J-Södra i ett pressmeddelande på torsdagen.

Men den här lösningen är inte möjlig, säger Lars-Åke Lagrell, tidigare ledamot i J-Södras styrelse och ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Läs vidare på JKPG Live.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen