Jungle Thai får en fin utmärkelse

Jungle Thai får en fin utmärkelse

Jungle Thai Restaurang meddelade i dag att företaget har mottagit utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence. Utmärkelsen delas ut för sjätte året i rad och hyllar företag inom turismbranschen som fått fina omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året.

Bland de som har tilldelats Certificate of Excellence ingår boenden, restauranger och sevärdheter över hela världen som kontinuerligt har levererat en utmärkt kundservice.

- Mat är identitetsskapande, sk ”eatdentity”. Det är vad vi äter, var vi äter och hur vi äter som säger något om våra värderingar och vilka vi är.
För oss på JT är service och mat viktigt, mat är glädje, konst och relation. Vi vidareutvecklar gärna den exotiska thailändska gastronomin till en högre nivå. Vi bryggar respektfullt öst och väst och utforskar med stor nyfikenhet nyanserna i smaker och aromer i en spännande variation och visuell elegans. Vi tackar vår fantastiska personal, våra fina gäster och Tripadvisor som gav oss denna utmärkelse”, säger Kent Ly, ägare och VD Jungle Thai Restaurang i ett pressmeddelande.

- Certificate of Excellence är ett sätt för TripAdvisor att hylla företag inom turismbranschen som utmärker sig genom att ständigt få beröm och höga betyg från resenärer”, säger Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing, TripAdvisor. ”Utmärkelsen hjälper resenärer att hitta och boka verksamheter som levererar utmärkt service. TripAdvisor är stolta över att kunna hjälpa resenärer att känna sig mer säkra när de bokar.

Utmärkelsen Certificate of Excellence tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur länge sedan de skrevs. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på 12 månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

Fakta

Om Jungle Thai
Jungle Thai är en förstklassig thailändsk restaurang med en fascinerande, mysig och exklusiv miljö. Färska råvaror i kombination med den höga kreativiteten hos våra thailändska kockar ger en matupplevelse utöver det vanliga.

Om TripAdvisor
TripAdvisor® är världens största reseforum** där resenärer får hjälp att planera och boka den perfekta resan. Hos TripAdvisor får du tips från miljontals resenärer samt ett stort utbud av resealternativ och planeringsfunktioner med direktlänkar till bokningssystem som söker på hundratals webbplatser för att hitta de bästa hotellpriserna. Webbplatserna under TripAdvisor-varumärket utgör tillsammans världens största reseforum med fler än 340 miljoner unika besökare varje månad*** och över 350 miljoner omdömen och åsikter om fler än 6,5 miljoner boenden, restauranger och sevärdheter. Webbplatserna finns på 48 marknader runt om i världen.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen