Sport Fotboll Jönköping

Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse

Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelseSveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 2Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 3Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 4
Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 6Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 7Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 8Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 9
Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 11Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 12Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 13Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 14
Sveriges andra match i EM blev något av en besvikelse bild nr 16

Restaurang Sjön bjöd på dagens match Sverige-Italien på storskärm. Idag gick det inte så bra för de blå-gula -det blev 1-0 förlust.

Förväntningarna var höga inför mötet mot Italien men det ville inte ända fram för Sverige. Sverige gick in för att blockera Italien men misslyckades med sitt eget spel framåt.

Det har väl aldrig hänt förut att Sverige inte har haft ett enda skott på mål. Däremot fick Italiens Eder sitt välplacerade skott in i krysset i 88:nde minuten. Sverige jobbade på men utan att komma till avslut. Strax innan slutet var ett tveksamt domarbeslut. Ett rörigt kamp om bollen slutade med italiensk frispark även om det med såg ut som en klar straff. Men läget var väldigt perfekt för en välriktad Zlatanmål.

Man måste säga att förväntningarna var skyhöga men Italien är ett lag som man inte får nonchalera. Möjligen var Hamréns starttrupp inte den optimala.

För att kvalificera sig till fortsättningen måste Sverige man få minst 0-0 mot Belgien. Men om Sverige är värdiga fortsättningen, måste de börja prestera mer.


Eeva Adolfsson

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen