Sport Fotboll Huskvarna

Båda lagen gick ut tufft

Båda lagen gick ut tufftBåda lagen gick ut tufft bild nr 2Båda lagen gick ut tufft bild nr 3
Dagens toppmöte i Div 2 Norra dam spelades på Ränneborg i ett regnigt Eksjö. Båda lagen gick ut tufft med viljan att vinna.
 
I första halvlek skapade hemmalaget mest men HFF kämpade på bra och i 28:e matchminuten fälldes Erika Ludvigsson i Eksjös straffområde. Domaren dömde straff som Ana Petrovic satte säkert vid stolproten.
 
I halvtid pratade man i Husqvarna om att undvika fasta situationer då Eksjö tidigare visat sig starka där. Tidigt i andra halvlek händer just det, hemmalaget får hörna och de lyckas kvittera till 1-1.
 
Under hela matchen var det en kämpainsats från båda lagen och ingen fick till något vidare skönspel mer än i kortare perioder. Men efter en knapp timmes spel bryter sig Jennifer Karlsson förbi på vänsterkanten och spelar bollen snett bakåt till Elin Svensson, dagen till ära lagkapten, som lobbar in bollen över Eksjös målvakt. 1-2 till gästerna!
 
Därefter lyfter Eksjö upp spelet och båda lagen genomför en del byten för att stärka upp offensivt respektive defensivt. Detta öppnar upp för kontringar för Husqvarna och i en av dessa sliter sig Wilma Öblom förbi försvararna, snor bollen framför målvakten och skjuter ur dålig vinkel in bollen i bortre burgaveln.
 
De sista minuterna forcerar Eksjö för att göra mål och på övertid får de ytterligare en hörna efter miss i kommunikationen i HFF. Återigen lyckas hemmalaget få in bollen efter en något tilltrasslad situation. 
 
Strax därefter blåser domaren av matchen och fastställer resultatet 2-3!"
 
Anna Malmén
Husqvarna FF dam
Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen