Affärer Affärsnyheter

Copperfield's inför lunchservering med storsatsning på pasta

Copperfield's inför lunchservering med storsatsning på pasta

Från och med i höst införs lunchservering på Copperfield's. Det lugna barhaket kommer lägga fokus på pasta och matigare sallader.
   – Just på lunchen kommer vi satsa stenhårt på pastan, säger ägaren Hamid Roshandel.

Hittills har Copperfield's Kök & Bar på Väster hållit öppet mellan 16 och 01, tisdag till lördag. Men till hösten blir det ändring på den saken. Då är det nämligen premiär för lunchservering. Där kommer fokus ligga på pasta och matigare sallader.

– Just på lunchen kommer vi satsa stenhårt på pastan, säger ägaren Hamid Roshandel.

Copperfield's är ett relativt nyöppnat ställe. Det slog upp portarna i mars och ligger i Vinotekets gamla lokaler på Västra Storgatan.

Stället drivs av Roshandel tillsammans med Elias Svensson och Tomas Pohl. De beskriver det själva som ett avslappnat hak enligt ett amerikanskt-italienskt stuk. På matmenyn finns bland annat pizza och burgare.

– Det ska vara väldigt socialt. Ett lite lugnare ställe, säger Tomas Pohl.

Tanken är att folk ska kunna komma dit spontant utan att behöva boka bord i förväg. Elias Svensson är inte bekymrad över den hårda konkurrensen på Väster. Han tycker Copperfield's skiljer sig från mängden.

– De andra är ganska stora ställen. Det finns inget barhak här omkring, säger han.

En annan sak som skiljer Copperfield's från konkurrenterna på Väster under sommarperioden är öppettiderna. De flesta håller stängt när Jönköping går ner på lågvarv.

– Vi är en av få som har öppet på sommaren på den här gatan, säger Svensson.

 

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen