Länet Nöje Nässjö

Invigning av nya väggmålningen i Nässjö

Invigning av nya väggmålningen i Nässjö

I nästan en vecka har Nässjöborna och tillresta besökare njutit av Milu Correchs arbete med den nya väggmålningen. Många har återkommit dag efter dag för att se hur processen fortskridit och sociala medier är fyllda av bilder på det framväxande verket. Arbetet börjar lida mot sitt slut och det är dags att inviga verket.

Den 7 juli är också Milu Correchs födelsedag som hon firar här i Sverige långt ifrån släkt och vänner. Hon fyller 25 år, och detta firar vi såklart med ett stort hurra. I samband med invigningen utnämns även vinnarna i veckans instagramtävling.

Därefter åker Milu vidare till Halmstad för att uppföra en väggmålning på Halmstad Arena som en del i ett samarbete mellan Nässjö kommun och Halmstad kommun. Bilder från Halmstad kommer att läggas upp på instagram @artytag.

Fakta

Torsdag den 7 juli kl. 13.00 inbjuds allmänheten till invigning av verket. Invigningen sker vid väggen, på Karlagatan 2/Stadshusparkeringen och invigningstalare är Anci Magnusson, kommunalråd och Berndt Axelsson, ny ordförande i NNAB och VD för Scandinavian Business Seating.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen