Nattligt fotbollsdrama gav 1,6 miljoner till Huskvarnabo

Nattligt fotbollsdrama gav 1,6 miljoner till Huskvarnabo

Några minuter över fyra på fredagsmorgonen gjorde José Angulo 2-1 för Indipendiente del Valle mot Boca Juniors, vilket blev slutresultatet i Copa Libertadores-matchen. Målet innebar att en Huskvarna-man blev nästan 1,6 miljoner rikare tack vare 13 rätt på Europatipset.

– Jag följde målutvecklingen i natt och idag är jag jätteglad, säger vinnaren till Svenska Spels vinnarjour.

Europatipskupongen innehöll till övervägande delen kvalmatcher till Europa League, men match 13 var hämtad från Copa Libertadores i Sydamerika. Indipendiente del Valle från staden Sangolqui i Ecuador hamnade i underläge mot argentinska Boca Juniors i första halvlek men vände i andra, och det var tur för Huskvarna-vinnaren eftersom han hade en säker etta på matchen i sitt system.

LÄS MER: Andelsspel på Lotto gav 10 miljoner till Jönköping

Spelet var på 512 rader och inlämnat på Bergskiosken i Hakarp, Huskvarna. Systemet innehöll en rad med 13 rätt, men också ett antal rader med tolv, elva och tio rätt, och den sammanlagda vinstsumman blev 1 595 257 kronor.

LÄS MER: - Va? Nej, nej, nej, det kan inte vara sant…!

– Jag har vunnit några tusen tidigare, berättar vinnaren, men aldrig någonting i närheten av de här beloppen, och jag har inte hunnit tänka igenom vad jag ska göra för pengarna skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Mannen, som är i 40-årsåldern, vill vara anonym.

Den rätta raden på Europatipset 8 juli: 21X XX2 X21 1221

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen