Ljungarum

Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning''

Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning''Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning'' bild nr 2Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning'' bild nr 3Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning'' bild nr 4
Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning'' bild nr 6Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning'' bild nr 7Lastbil har kört in i rondell: ''Påverkar trafiken i stor utsträckning'' bild nr 8

En trafikolycka med en lastbil ska ha inträffat i Ljungarumsrondellen, enligt ett SOS-alarm. Lastbilen läcker diesel och det är halt i rondellen. 

Ett SOS-alarm inkom 07.24 om att en lastbil ska ha varit inblandad i en trafikolycka i Ljungarumsrondellen vid avfarten mot Göteborg. 

Lastbilen ska ha kört in i rondellen och läcker stor mängder diesel. 

– Det är svår halka i rondellen. Det påverkar trafiken i stor utsträckning, säger inre befäl på Räddningstjänsten till Jmini.

Lastbilschauffören ska ha gjort en för kraftig sväng i rondellen, vilket innebar att ett stödjeben skar in i tanken, enligt räddningspersonal på plats.  

Inga personskador har rapporterats. 

LÄS MER: Busschaufför körde över fötterna på 80-åring

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen