Blåljus

Nattens polishändelser: Misshandel och inbrott

Under natten 22:00-04:30 har 80 polisrapporter upprättas i Jönköpings län. Flertalet personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har gripits skriver Polisen.

23:11 Bankeryd - Trafikolycka

Kollision mellan två personbilar, totalt fem personer i de bägge bilarna. En person avförd med ambulans till Ryhov för kontroll.

00:46 Habo - Stöld genom inbrott

Väktare ertappar ett antal personer som är ifärd med att göra inbrott i en lokal på Kärrsvägen i Habo. Då väktare anländer så lämnar personerna platsen i en silverfärgad personbil. Flera polispatruller söker efter fordonet utan resultat. Brottsplatsundersökning genomförs på platsen.

01:26 Bottnaryd - Misshandel

Man som slagit kvinna inomhus i en bostad. Kvinnan avförd med ambulans till Ryhov. Mannen grips på platsen och förs till polishuset i Jönköping där han efter förhör anhölls misstänkt för misshandel av jouråklagare.

01:39 Värnamo, Bredasten - Drograttfylleri och ringa narkotikabrott

En polispatrull stoppar en personbil där föraren misstänks vara drograttfull. I bilen finns även tre personer som misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Samtliga personer medtas för kroppsbesiktning.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen