Sport Basket Jönköping

Andriana Minic klar för Brahe Basket

Brahe Basket har kontrakterat Andriana Minic kommande säsong. - Andriana är skolad center med stor potential. Hennes längd på 191cm, och hennes styrka under korgarna kommer göra det svårt för motståndarna, säger sportchef Göran Henriks.

Andriana är 26 år och kommer ursprungligen från Serbien. Hon inledde sin professionella karriär i Hemofarm 2005, sedan vidare till Ušce och Stara Pazova. Senast kommer Adriana från Visby Ladies.

LÄS MER: Brahe värvar landslagsspelare från damligan

-Jag är imponerad över den inställning och beslutsamhet som finns hos Andriana, i laget kommer det in en positiv och driven spelare. Med hennes erfarenheter och som individ kommer Andriana vara en viktig nyckel för de yngre talangerna som ingår i årets trupp, säger en glad Patrick Häggström, coach Patrick håller med sin sportchef att Andriana kommer göra det svårt för motståndarna.

– Vi får styrka under korgarna och det är en stark postspelare. Vi ska förvalta det arbete som lagts ner på Andriana och tillsammans med henne lägga upp en plan för att utvecklas ytterligare en nivå, avslutar Patrick.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen