Affärer

Världspremiär för Scanias nya lastbil på Elmia Lastbil

Världspremiär för Scanias nya lastbil på Elmia Lastbil

Den första riktiga publika visningen av Scanias nya lastbil äger rum på svensk mark. Det sker på Elmia Lastbil i Jönköping den 24 augusti. Det skriver mässbolaget i ett pressmeddelande.

– Det känns speciellt att kunna visa den nya generationens lastbil först på den svenska marknaden. Här kan besökarna på mässan få se och ta på lastbilen på riktigt och det på en världspremiär, säger Peter Kaméus, kommunikationschef Scania-Bilar Sverige.

– I vår inomhusmonter kommer vi dessutom ha en hyttmodul på plats för att så många som möjligt ska få chansen att bekanta sig med den nya inredningen, säger Peter Kaméus.

Premiärvisningen blir den publika debuten för 125-årsjubilerande Scanias största satsning någonsin på nya produkter men också tjänster. Under Elmia Lastbil kommer Scania att arrangera återkommande presentationer av den nya lastbilen och de nya tjänsteutbuden, för att visa hur Scania med sin helhetssyn kan stötta åkeriverksamheten.

– Vi är riktigt stolta över att få vara först i världen med att visa den nya lastbilen och att dessutom få göra det här i Sverige, på vår hemmaplan, avslutar Peter Kaméus.

LÄS MER: ”The Iron Knight” gör världspremiär i Jönköping

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen