Sport Fotboll

Thelin: "Extra skönt att vinna efter disciplinnämndens beslut"

Thelin: "Extra skönt att vinna efter disciplinnämndens beslut"

J-Södra vann efter domen från disciplinnämnden om att Östersund vinner skandalmatchen på ”Vallen” med 3-0. Tommy Thelin tyckte därför segern  mot Elfsborgvar extra skön.
– Extra skönt att vinna så slipper vi medias tjat om det, säger han.

Det blev en härlig söndag för J-Södra. Pawel Cibicki fixade tre poäng hemma mot Elfsborg. Bakom målet låg lagkaptenen, Tommy Thelin.
– Jesper Manns (back i Elfsborg) får bollen för långt ifrån sig och jag gör väl någon kroppsfint så han stannar upp och sen får Cibicki bollen och gör det bra. Han drar sin gubbe och lägger den snyggt mellan benen.
Vad säger du om matchen?
– Skönt att vinna. Det var en rätt så tuff och fysisk match och skönt att få studsa tillbaka efter cupfadäsen.
Vad är det som gör att ni vinner?
– Vi pratade om det i paus, att de som håller ihop det bäst kommer vinna matchen. Det blev väl lite hawaii-fotboll i andra halvlek och vi fick chansen att ställa om på dem, så vi hade kanske kunnat göra ett mål till. Vi spelar bra försvarsspel och stressar dem bra. Backlinjen tillsammans med mittfält gör det väldigt bra, säger Thelin.

J-Södras supportrar protesterade mot disciplinnämndens beslut att ge Östersund segern med 3-0 i skandalmatchen på Stadsparksvallen. Supportrarna visade upp två olika banderoller under matchen och sjöng om fotbollsförbundet. Tommy Thelin förstår supportrarnas frustration och säger att det är skönt att vinna efter beslutet.
– Jag hörde att de sjöng lite om disciplinnämnden och förbundet. Jag förstår dem. Vi har samma känsla som dem och det gör det såklart också extra skönt att vinna så slipper vi medias tjat om det, säger han.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen