Nöje

Superhelg på Sliver – stjärnartisterna spelar live

Superhelg på Sliver – stjärnartisterna spelar live

I helgen kommer flera stora liveakter och uppträder på Sliver. Det börjar med Labyrint och Amsie Brown på fredagen. Sedan kommer John Dahlbäck till krogshowen på lördag och uppträder tillsammans med de holländska tv-stjärnorna Nick & Simon.

Den här veckan väntas ett fullspäckat dansgolv på Sliver med ett flertal stora liveakter på plats. På fredagen kommer hip hop-gruppen Labyrint som kvällens huvudakt. Dessutom gästas klubben av Amsie Brown, som kommer och förspelar.

– Det var en grej som inte var uppgjord innan, utan som Labyrints management slängde in till deras helgturné, säger Adi Sofradzija, nöjesansvarig på Sliver.

På lördagen kommer en av Sveriges största houseexporter John Dahlbäck och uppträder. Anledningen till att Dahlbäck bokades in just den här helgen var att holländsk tv är på plats och filmar krogshowen på Harrys och Sliver. De holländska tv-stjärnorna Nick & Simon har valt ut Jönköping som ett stopp under sin Sverigeturné.

– Tydligen hade de en låt med John Dahlbäck som inte är släppt ännu. Då passade vi på att ta ner John hit, så får de köra den låten tillsammans. Det blir en kul grej, säger Sofradzija.

LÄS MER: Holländska tv-stjärnor besöker Harrys

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen