Sport Fotboll Huskvarna

Så fixade HFF seriesegern

Så fixade HFF seriesegernSå fixade HFF seriesegern bild nr 2Så fixade HFF seriesegern bild nr 3

Husqvarna FF:s damlag ordnade på lördagen en serieseger i Division 2. Nu väntar kval till en högre division. Här kan du läsa lagets egna ord om hur seriesegern bärgades i gårdagens lokalderby mot Egnahem. 

Vinst i dagens match och vi skulle vinna serien.

Matchen startades i ett bra tempo. Första målet kom i den femte minuten insparkad av Erika Ludvigsson. Efter det så började det sakteligen smyga in en bekvämlighet hos tjejerna som gjorde att de blev för bekväma. Men Erika kunde även sätta 2–0 i matchminut 41.

Andra halvlek startade som den första slutade med ett visst tryck från hemmalaget. Men Egnahem var inte alls ofarliga och med lite tur och skicklighet fick de in en reducering till 2–1 i den 80:e minuten. Det var dessutom bud på fler mål innan domaren blåste av matchen. 

Så efter lite snedträffar, djävlar anamma och 20 armhävningar så stod vi alltså där som seriesegrare 2016 efter 2–1 mot grannen Egnahems BK.

Nu blir det lotten som avgör vilka lag vi får möta i kvalet. Det kommer att bli lätt men jag tror att tjejerna med mycket jobb fixar detta. 

Text: Torben Lauridsen, lagledare Husqvarna FF

LÄS MER: Seger för HFF Dam mot Habo

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen