Kul att veta A6

Stavningsfadäsen på A6 – så gick det sen

Stavningsfadäsen på A6 – så gick det senStavningsfadäsen på A6 – så gick det sen bild nr 2Stavningsfadäsen på A6 – så gick det sen bild nr 3Stavningsfadäsen på A6 – så gick det sen bild nr 4
Stavningsfadäsen på A6 – så gick det sen bild nr 6Stavningsfadäsen på A6 – så gick det sen bild nr 7

Ingen har väl undgått stavningsblundern på A6 parkeringsruta för färdtjänst som inträffade i början av september. Här kommer en uppföljning på hur det gick.

I början av september gjorde A6 en parkeringsruta för färdtjänst utanför sin huvudentré. Men när texten målades dit blev det inte riktigt som planerat, en bokstav hamnade åt fel håll.

När Jmini publicerade nyheten på sin Facebooksida möttes den av en hel del roliga reaktioner där flera läsare tyckte att felstavningen skulle få vara kvar som en turistattraktion. Lars Bröms, som är centrumchef på A6, var inte sen med att skicka iväg ett svar med glimten i ögat: "Vi uppskattar att ni verkar uppskatta. Vi får fundera på om vi ska låta det stå kvar.... Har inte själv hunnit att se det än."

Dessutom uppdagades det att A6 hade fler felstavade skyltar. Entré-skylten vid den röda huvudingången har nämligen fått sin accent vänd åt fel håll.

Nu har dock felstavningen i parkeringsrutan rättats till. Däremot får entré-skylten sitta kvar tills vidare berättar Lars Bröms.

- Färdtjänstrutan fick vara en turistattraktion ett litet tag i alla fall, säger Lars Bröms till Jmini.

LÄS MER: Stavningsfadäsen: Här blev det lite fel

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen