Sport

Dalen tog bekväm seger

Dalen tog bekväm seger

Dalen tog en bekväm bortaseger mot Varberg där slutresultatet skrevs till 1-5 (0-3, 1-1, 0-1).

-Vi spelar riktigt bra idag och har matchen under kontroll, säger Dalens tränare Pelle Gustafsson.

Dalen började starkt mot Varberg och satte 1-0 redan efter två minuter genom Viktor Näslund. Det var också Näslund som var där nio spelminuter senare och satte även 2-0-målet för Dalen. Laget fortsatte leverera perioden igenom och gick sedan ut i periodvila med en 3-0-ledning. Där Anton Johansson var sista målskytt.

-Vi spelade riktigt bra och sa inget speciellt direkt i pausen. Vi skulle bara fortsätta som vi gjorde, säger Dalens tränare Pelle Gustafsson.

I andra perioden var det fortsatt Dalen som levererade målen. I den 26:e minuten satte Anton Johansson-Martis 4-0 och Dalen hade kontroll på matchen. Efter en utvisningsekens emot sig släppte dock Dalen in ett mål, genom Varbergs Rikard Olsén.

-Vi fick spela rätt mycket en man mindre och släpper också in ett mål i den sekvensen. Vi spelar ändå en bra box matchen igenom, säger Gustafsson.

I sista fortsätter bortalaget föra spelet och Dalens Lucas Frey punkterar matchen med sitt 1-5-mål.

-Vi spelar riktigt bra idag och har matchen under kontroll. Uppsättningen med Max Örnskog, Selle Larsson och Kristoffer Pihlqvist var riktigt bra idag. De har bra fart på skridskorna och skapar mycket. David Elmgren gör även ett bra jobb i målet, säger Gustafsson.

Målskyttar, Dalen: Viktor Näslund 2, Anton Johansson,  Anton Johansson-Martis, Lucas Frey.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen