Blåljus

Då kommer besked om dödsorsaken

Då kommer besked om dödsorsaken

En förundersökning om mord har inletts efter att en man i 40-årsåldern hittats avliden i Kaxholmen. Först senare i veckan väntas rättsläkaren kunna lämna besked om dödsorsaken.

Det var på måndagsmorgonen som en man i 40-årsåldern hittades avliden i Kaxholmen. Kroppen upptäcktes av förbipasserande som sedan larmade polisen.

– Personen var synlig och inte undangömd när de förbipasserande hittade kroppen, säger polisens presstalesman Tommy Thorngren till Aftonbladet.

LÄS MER: Person hittad död – polisen utreder mord

Den avlidne mannen hittades nära Landsjöskolan i ett område som polisen senare spärrade av. Avspärrningen på platsen hävdes strax efter klockan 16 på måndagen.

En förundersökning med rubricering mord har inletts och kommer ledas av polisens grupp för grova brott. Det trots att dödsorsaken ännu inte är fastställd.

En rättsläkare har undersökt kroppen men inte kunnat lämna någon preliminär bedömning. Ett utlåtande väntas först senare i veckan.

Polisen uppger att den fortfarande är intresserad av allmänhetens information kring händelsen. Den som befunnit sig i området det senaste dygnet uppmanas höra av sig med iakttagelser till 114 14.

LÄS MER: Bekräftat: Den avlidne är en man i 40-årsåldern

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen