Sport Hockey

HV-backen skadad – missar kvällens match

HV-backen skadad – missar kvällens match

I kväll ställs HV71 mot Karlskrona i Kinnarps Arena. Men laget för klara sig utan backen Lawrence Pilut som är skadad och missar matchen. 
– Det är lite skavanker, men det är inget allvarligt, han är förhoppningsvis snart tillbaka, säger HV71:s tränare Johan Lindbom.

HV71 har senaste tiden varit drabbade av ett par skador på nyckelspelare. Inför kvällens match mot Karlskrona i Kinnarps Arena har laget åkt på ännu en skada. På dagens värmning deltog backen Lawrence Pilut i gul tröja och klev av isen efter ungefär halva träningen. HV:s tränare Johan Lindbom bekräftar för JKPG LIVE att Pilut är skadad och missar kvällens match. Som ersättare för Pilut har HV kallat hem Jacob Cederholm, som varit utlånad till Pantern i hockeyallsvenskan.
– Cederholm är tillbaka från Pantern, Pilut spelar inte i kväll.
Vad är det med Pilut?
Det är lite skavanker, men det är inget allvarligt, han är förhoppningsvis snart tillbaka, säger Lindbom.

Kvällens motståndare Karlskrona har gjort succé under inledningen av säsongen och ligger tvåa i tabellen, en poäng före HV71.
– De har ändrat om lite från förra säsongen och är noggrannare i försvarsspelet. De går inte bort sig och får dessutom bra utdelning så det är väl nöten att knäcka, säger Lindbom.

Pär Arlbrandt var med på HV:s värmning idag och mycket pekar på att forwarden är redo för comeback till kvällens match.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen