Sport Jönköping

Succéstart för SportJKPG – Jönköpings nya sportsajt

Succéstart för SportJKPG – Jönköpings nya sportsajt

På tisdagen lanserades nya SportJKPG.se. Och det blev en succéstart för Jönköpings nya sportsajt med fina trafiksiffror och nyheter som plockades upp av stora aktörer som Fotbollskanalen.se.

Jönköping fick på tisdagen en ny sportsajt när Jmini AB lanserade SportJKPG.se (tidigare JKPGLive.se). Och succén lät inte vänta på sig.

Sajten visade upp trafiksiffror nära dubbelt så höga som en normal dag.

Dessutom blev SportJKPG:s artikel om den tidigare SvFF-ordföranden Lars-Åke Lagrells kritik mot Olof Lundh en riksnyhet när den plockades upp av Fotbollskanalen.se.

SportJKPG.se var även först med att berätta att HV-stjärnan Lawrence Pilut skulle missa gårdagskvällens match mot Karlskrona i SHL. Nyheten fick stort genomslag bland stadens hockeyfans.

– Det känns skitskoj att vi fick en kanonstart. Våra trafiksiffror visar att det finns ett stort sportintresse i Jönköping och att vi levererar artiklar av stort värde för våra läsare, säger Adam Jönsson som leder arbetet med den nya sajten.

– Men vi har naturligtvis ett fortsatt stenhårt jobb att göra för att sprida kännedomen om SportJKPG.se till samtliga Jönköpingsbor.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen