Affärer Affärsmingel

Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel

Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingelFöretagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 2Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 3Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 4
Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 6Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 7Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 8Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 9
Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 11Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 12Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 13Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 14
Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 16Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 17Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 18Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 19
Företagsgäster samlades på exklusivt lunchmingel bild nr 21

HR-strateg är ett relativt nystartat bolag inom Simonssongruppen. På torsdagen bjöds utvalda kunder in till ett lunchmöte och en presentation av verksamheten i kontorslokalerna intill Rådhusparken. Här kan du se våra bilder från arrangemanget.

På torsdagen bjöd det nystartade bolaget HR-strateg in till lunchmöte med ett antal kunder.

– Tanken med det här är att skapa en mötesplats för lite mingel och affärer. Men också att berätta om HR-strateg, säger företagets vd Joakim Skirhammar.

Företaget ingår i Simonssongruppen och jobbar med att stötta sina kunder ur ett HR-perspektiv, bland annat genom rekryteringar av chefer och specialister. I dagsläget har företaget omkring 15 kunder.

– Vi ser ett fönster för höga chefsrekryteringar. Där kommer vi satsa på att bli starka.

Skirhammar har själv cirka tio års erfarenhet från branschen. Han har tidigare varit delägare i rekryteringsföretaget Acconia.

LÄS MER: Avslöjar: Så här blir Systeam-grundarens nya storbolag

Ett område vd:n lyfter fram som viktigt i samband med ett företags HR-arbete är så kallad successionsplanering. Det handlar om att säkerställa att det finns medarbetare som kan ta på sig nya roller inom bolaget.

– Vid de allra flesta chefsrekryteringar säger företaget att personen egentligen skulle ha varit på plats i går. Det gör lite ont i mig, säger Skirhammar.

I samband med mötet berättade även Tommy Fritz från Tosito, som också ingår i Simonssongruppen, om företagets projekt i Munksjöstaden. 

Fritz betonade att Jönköping måste bli bättre på stadsutvecklingen för att kunna hålla jämna steg med konkurrerande kommuner som Helsingborg och Linköping.

– Vi måste öka takten och tävla med de andra ännu mer.

LÄS MER: Klart: Här byggs ett nytt Djurgården i Jönköping

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen