Nöje Habo

Dundersuccén är tillbaka på Spinnet

Dundersuccén är tillbaka på SpinnetDundersuccén är tillbaka på Spinnet bild nr 2Dundersuccén är tillbaka på Spinnet bild nr 3

Nu har Jönköpingsborna en anledning att ta bussen till Habo för att festa igen. På lördag drar nämligen dundersuccé från i våras, Rockgarden SpinnetNostalgin, igång. På scen står 80-talsbanden ShaBoom och Errol Floyd.

På lördag 29 oktober är det höstpremiär för Rockgarden SpinnetNostalgin i Habo. På scen står 80-talsbanden ShaBoom med sina superhits R.O.C.K och Let´s Party för att nämna några, och Errol Floyd som gör sin omtalade Tribute till Svenska kultgruppen Torsson, samt Irländsk PubRock set.

Evenemanget vänder sig till en publik som är 35 plus, en annars undanskuffad målgrupp när det gäller utbudet i nöjesvärlden, enligt Lucas Söderberg.

– Det finns ingen annan som satsar på den målgruppen. Det som finns är möjligen dansband, men alla i den åldern gillar ju inte det utan vill ha lite tuffare musik, säger Lucas Söderberg.

När Rockgarden SpinneNostalgin hade premiär i våras blev det en stor succé, något som Söderberg hoppas ska hålla i sig även under hösten. Förhoppningen är att lokalerna, som tar 500 till 600 besökare, ska fyllas på lördag.

– Om man tittar på förköpet av biljetter så talar det för en succé.

I våras tog arrangören Lucas Söderberg tillfället i akt och friade till sin sambo Lena inför alla åskådare på rockklubben i Habo.

LÄS MER: Bröllopsyra: Här friar Lucas till Lena – Se filmen

– Det var på Spinnet det började med ett frieri den 30 april. Det ska bli kul för oss att komma tillbaka till Habo igen och nu som nygifta.

 

LÄS MER: Rockgardens vårsäsong avslutas med Crut-premiär

LÄS MER: Dan Hylander till Rockgarden på Spinnet

LÄS MER: Klassiska Rockgarden återuppstår på Spinnet i Habo

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen