Sport Fotboll

Sen kvittering gav en poäng till J-Södra

Sen kvittering gav en poäng till J-SödraSen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 2Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 3Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 4
Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 6Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 7Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 8Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 9
Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 11Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 12Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 13Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 14
Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 16Sen kvittering gav en poäng till J-Södra bild nr 17

J-Södra såg ut att förlora matchen mot Örebro på Stadsparksvallen. Men norrmannen Stian Aasmundsen fixade en poäng för hemmalaget med tio minuter kvar att spela. 

 

J-Södra och Örebro möttes på Stadsparksvallen i en match som saknade någon särskild betydelse. J-Södra säkrade det allsvenska kontraktet mot Djurgården och Örebro hade inte mycket att spela för.

Det var bortalaget Örebro som tog kommandot i den första halvleken. Laget hade det mesta av bollinnehavet. Sju minuter in i matchen kom också 1-0 till Örebro. Viktor Sköld nådde högst på en hörna och nickade snyggt in 1-0 till bortalaget.

J-Södra hade sedan ett bra läge att kvittera men Pär Ericssons skott gick utanför efter en snygg framspelning av Daryl Smylie. J-Södra inledde andra halvlek starkt och skapade flera riktigt bra lägen att kvittera. Men bollen ville inte in.

Daryl Smylie hade ett riktigt farligt skott med tio minuter kvar men Örebros målvakt lyckades peta bollen över ribban. Men på efterföljande hörna kom målet. Tommy Thelin slog bollen mot bortre stolpen och där dök Stian Aasmundsen upp och nickade in 1-1. J-Södra hade ett par lägen till men lyckades inte få in ett segermål. Matchen slutade 1-1.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen