Bra att veta

Familjen vädjar: "Hjälp Minou att hitta hem"

Familjen vädjar: "Hjälp Minou att hitta hem"

Den chihuahua som försvann efter en trafikolycka på riksväg 40 i närheten av Forserum den 15 oktober är fortfarande försvunnen, trots stora sökpådrag. Nu erbjuder ägaren en belöning till den som kan komma med tips som gör att hunden får komma hem igen.

Chihuahuan Minou, 3,5 år, är fortfarande spårlöst försvunnen sedan en trafikolycka den 15 oktober, då en bil voltade av riksväg 40 i närheten av Forserum. Föraren fick föras med ambulans till sjukhus och hunden, som blev skrämd av händelsen, försvann från platsen.

– Missing dog har hjälpt till i sökandet, vi har använt oss av en värmekamera och spelat munspel som Minou alltid skäller till, men vi har inte hittat något spår efter honom, berättar hundägarens mamma, som vill vara anonym i artikeln.

Familjen vädjar nu till allmänheten om hjälp för att få hem sin lilla älskling. De erbjuder därför en belöning till den som kan komma med värdefulla tips som gör att Minou kan hittas.

Har du sett eller hört något som kan vara till hjälp, kontakta familjen på Facebookgruppen Hitta Minou eller Missing dog Jönköpings län

LÄS MER: Jönköping har Sveriges grymmaste hund

LÄS MER: Clown mötte hund – flydde i panik

LÄS MER: Polisen söker nytt hem åt en Siberian husky

 

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen