Blåljus

Personalfest spårade ur – kvinna gick bärsärk

Personalfest spårade ur – kvinna gick bärsärk

I samband med ett julbord uppstod handgemäng mellan flera anställda på ett företag. Nu döms en kvinna för flera fall av misshandel i samband med bråket.

Det var i december förra året som ett bråk uppstod i samband med att ett företag anordnade julbord i Värnamo. Nu döms en kvinna i 40-årsåldern för misshandel i Jönköpings tingsrätt.

Enligt domen har kvinnan slagit flera av sina kollegor under kvällen. Tumultet uppstod när gruppen skulle lämna restaurangen och kvinnan konfronterades för sitt beteende under kvällen.

Flera personer anslöt till den högljudda diskussionen, varefter kvinnan utdelade slag mot flera av kollegorna. Två dagar senare fick kvinnan sparken från företaget.

Kvinnan åtalades för fem fall av misshandel. Hon döms nu för fyra av dessa till villkorlig dom.

Enligt tingsrättens bedömning talar omständigheterna för att det rört sig om en engångsföreteelse. Det befaras inte att kvinnan kommer göra sig skyldig till fortsatt brottslighet.

Eftersom kvinnan utsatts för viss provokation och blivit av med sin anställning anser tingsrätten att domen inte ska förenas med samhällstjänst eller böter.

LÄS MER: 86-årig man utsattes för brutal misshandel

LÄS MER: Skolbråk löpte amok – polis kallades till platsen

LÄS MER: Knarkfest fick blodigt slut

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen