Event

Höstens hetaste trender visas när Sliver goes Jive

Höstens hetaste trender visas när Sliver goes Jive

Höstens och vinterns hetaste trender inom streetwear mode visas upp när Sliver goes Jive under fredagens modevisning på Sliver i Jönköping. 

Fredag 11 november arrangeras Sliver goes Jive, en modeshow i äkta streetwear fashion-anda. Det är klädbutikerna Jive och Jeans Company som kommer visa upp höstens och vinterns hetaste trender på nattklubben Sliver.

– Höstens och vinterns mode är avslappnat. Folk vågar klä sig som de vill. Det är mer slimfit nu än vad det har varit tidigare. Jag ser även en hel del budskap i de olika klädmärkenas designer, säger Ben Arinze, ägare till klädbutiken Jive och en av arrangörerna bakom Sliver goes Jive.

Swingfly och Vinci Brian på plats

Fredagens event kommer att gästas av artisten Swingfly, som bland annat gjort sig känd genom sitt deltagande i Melodifestivalen 2011 med låten Me and my drum.

Dessutom kommer Stockholmsbaserade dj:n Vinci Brian att finnas på plats. Vinci Brian har tidigare spelat på platser så som French Tuesdays i London, Berns, Café Opera, Spy Bar och Clarion Sign Wallmans i Stockholm.

Vill skapa ett starkt varumärke

Ben Arinze har arrangerat modeshower i samarbete med nattklubbar sedan år 1996.

– Det är där den rätta målgruppen för streetwear fashion finns, säger Ben Arinze.

Sedan ett halvår tillbaka driver han klädbutiken Jive på Resecentrum i Jönköping. Ben Arinze målsättning är att Jive ska bli ett varumärke och inte bara en klädbutik. I dagsläget säljer han mode för män och unisexkläder.

Han berättar att han drivs av sin passion för att träffa folk och diskutera mode och musik. 

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen