Affärer

Trafikbutiken växer – öppnar butik på Hedenstorp

Trafikbutiken växer – öppnar butik på Hedenstorp

Quadrent har på uppdrag av fastighetsägaren Categi AB hyrt ut till Trafikbutiken som slår  upp portarna på Hedenstorp den 1 november. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi växer mycket nu och vår butik i Jönköping är ett första steg i vår etableringsplan. Det känns  jättekul att ha tagit det här steget och vi tror att vi har mycket att tillföra, säger Urban Nordengren, VD och grundare av Trafikbutiken.


Trafikbutiken säljer och hyr ut trafikrelaterade produkter. Företaget finns sedan tidigare i Örebro och har nu valt att öppna upp ytterligare en butik på Mogölsvägen 11 i Jönköping. Den nya butiken är på 370 kvm inkl. kontor och uthyrningen har skett genom lokalförmedlaren Quadrent.

– Vi vill vara med och utveckla näringslivet i Jönköping och att Trafikbutiken har valt att etablera sig här tycker vi såklart är jätteroligt säger David Hjalmarsson, uthyrare på Quadrent.

Quadrent har tidigare i år hyrt ut ytterligare fyra lokaler på Hedenstorp som är ett expansivt område där fler och fler företag väljer att etablera sig.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen