Affärer

Besökare rasar mot Rosengallerians nödlösning

Besökare rasar mot Rosengallerians nödlösningBesökare rasar mot Rosengallerians nödlösning bild nr 2Besökare rasar mot Rosengallerians nödlösning bild nr 3Besökare rasar mot Rosengallerians nödlösning bild nr 4
Besökare rasar mot Rosengallerians nödlösning bild nr 6Besökare rasar mot Rosengallerians nödlösning bild nr 7Besökare rasar mot Rosengallerians nödlösning bild nr 8

Efter ombyggnaden av Rosengallerian saknas fortfarande en kundtoalett. I stället hänvisas besökarna till en kommunal toalett på gatan. Nödlösningen har väckt att starkt missnöje.

Efter en renovering har Rosengallerian i Huskvarna fått ett rejält lyft i antal besökare. Men i nuläget saknas en kundtoalett.

I stället hänvisas besökarna till en kommunal toalett på Rosenborgsgatan. Besökare Jmini har varit i kontakt med berättar om ett utbrett missnöje med den här nödlösningen.

Enligt förvaltaren Roger Sundberg finns det planer på att bygga en kundtoalett i gallerian. Men när den kommer stå klar är oklart i nuläget.

– Det kan jag inte svara på just nu, men vi vill ju komma igång och bygga så fort som möjligt. Troligtvis blir det efter årsskiftet, säger han.

LÄS MER: Jysk kommer att etableras i Rosengallerian

LÄS MER: VIP-invigning Rosengallerians nya entré

LÄS MER: Slut på väldoft i Rosengallerian

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen