Sport Hockey Norrahammar

Så ska Dalen vinna måstematchen – lånar in HV-spelare

Så ska Dalen vinna måstematchen – lånar in HV-spelare

Dalen är i behov av poäng borta mot Helsingborg under lördagen om laget fortsatt ska ha häng på en av platserna till Allettan som startar efter Jul. Tränaren Pelle Gustafsson hoppas laget ska studsa tillbaka efter den snöpliga förlusten mot Kristianstad senast.

Det återstod mindre än en minut av onsdagens match mellan HC Dalen och serieledande Kristianstad IK när gästerna satte 3–4 och fick med sig samtliga poäng till Skåne.

en intervju med Sport JKPG efter matchen var Dalen-tränaren Pelle Gustafsson kritisk mot domarinsatsen.

– Vi gör en jättebra match. Men vi har allting emot oss. Vi ska ju ha med oss poäng här. Vi är det bättre laget 5-mot-5. Det är synd att domaren ska gå in och förstöra en match, sade Gustafsson.

På lördagen får laget chans till revansch mot ett annat Skåne-lag då Dalen gästar Helsingborg.

– Vi är taggade och jag hoppas vi kan fortsätta på den inslagna vägen med bra prestationer. Vi gjorde en av våra bättre matcher i onsdags mot Kristianstad och det var väldigt surt att vi inte fick med oss några poäng, säger Gustafsson till Dalens hemsida.

Inför matchen har Dalen lånat in William Romfors och Max Rapp från HV71:s J20-lag.

– William Romfors är en smart center som har ett klokt spel och Max Rapp är en energispelare, säger Gustafsson.

Dessutom lånas backen Johan Malmborg in på nytt från HV71 samtidigt som Oliwer Jonsson missar matchen, skriver Dalen på sin hemsida.

Den här artikeln har även publicerats på SportJKPG.se.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen