Nöje

Tjejinvasion väntar på Velvet

Tjejinvasion väntar på Velvet

Annica Nieminen och Carina Pettersson har länge tänkt på att anordna en fest för bara tjejer. Idéen kläcktes redan i våras, processen har varit lång och tjejerna började bolla idéer med detsamma.
   – Velvet tyckte att det här var en jättekul idé, säger Nieminen.

Carina hade kalas, och tanken slog henne att det vore kul med en riktig tjejfest.

– Då tänkte jag, hur ska vi göra nu? Ska vi ha partytält? Men då måste man hålla på och resa upp tälta och greja, och då agerade Annica, hon ringde lite telefonsamtal och sedan var det fixat, säger Carina Pettersson. 

Med hjälp av Facebook kunde man enkelt och snabbt nå ut till vänner som man kunde bjuda in, och i sin tur fick en inbjuden gäst bjuda in fem vänner. Gästlistan blev full väldigt snabbt, tanken är att det ska vara en kväll där bekanta och nya vänner kan mötas med god mat, god dryck och god musik.

– Det ska vara som hemma, som ett vardagsrum där man kan prata. Idéen är enkel och det är så vi vill ha det, förklarar Nieminen. 

Festen kommer även att samarbeta med Pop-Up butiken Milook, en klädesbutik som inriktar sig på damkläder. Gästerna kommer att kunna få ta del av rabatter som erbjuds under kvällen. 

Tjejfesten kommer att vara på lördagen 12/11 med start kl 18:00.

LÄS MER: Har ni fest eller? 

LÄS MER: Fick inte lämna festen - hotades med yxa och kniv

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen