Blåljus

BMW-liga härjar fritt i Habo

BMW-liga härjar fritt i Habo

Polisen har fått in flera anmälningar gällande stölder i bilar av modellen BMW under måndagsmorgonen. Inbrotten ska ha skett under natten och i samtliga fall har gärningspersonen tillgripit inredning från bilarna.

Kl 05.18 fick polisen in en anmälan gällde ett inbrott i en BMW som stod parkerad på Vetegränd i Habo under natten. Någon hade varit inne i bilen och skruvat loss stora delar av inredningen. Även ratten var tillgripen. Gärningsmannen hade krossat två olika glasrutor till bilen för att ta sig in i fordonet.

Polisen har även tagit emot anmälningar gällande inbrott i en BMW som stod parkerad på Råggränd i Habo och i en BMW som stod parkera på Kyrkvägen i Mullsjö. I båda fallen var ratten stulen.

Polisen utesluter inte att det kan komma in fler anmälningar gällande liknande brott under dagen.

– Det rör sig ofta om organiserad brottslighet vid sådana här fall och vi är mycket intresserade av allmänhetens iakttagelser, säger Thomas Agnevik, presstalesman vid polisen i Jönköping.

Under dagen kommer polisen att arbeta med att säkra spår på brottsplatserna.  Det finns ännu ingen misstänkt i något av fallen. 

Har du tips eller gjort iakttagelser om misstänkta personer eller bilar från Habo och Mullsjö under natten, kontakta polisen på telefonnummer 114 14

LÄS MER: Misstänkt BMW-liga greps på bar gärning

LÄS MER: BMW-ligan fortsätter härja - polisen vill ha hjälp

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen