Sprejattacken: Flera företag utsatta för sabotage

Sprejattacken: Flera företag utsatta för sabotageSprejattacken: Flera företag utsatta för sabotage bild nr 2Sprejattacken: Flera företag utsatta för sabotage bild nr 3

Städföretaget Creativ har fått sju av sina firmabilar vandaliserade. Nu vädjar företaget till allmänheten om iakttagelser för att hjälpa polisen hitta de ansvariga.

Det var på tisdagsmorgonen som anställda på städföretaget Creativ i Vättersnäs upptäckte att de fått sju av sina firmabilar vandaliserade.

– När vår första anställda började i dag, hon var på jobbet tio i sex ungefär, så var sju av våra bilar nersprejade med röd färg, säger en arbetsledare på det drabbade företaget till Jmini.

Dessutom har två intilliggande företag fått sina fasader sprejade med samma färg. Händelsen har sannolikt inträffat sent på måndagskvällen eller på natten mellan måndag och tisdag.

Att reparera skadorna beräknas kosta tusentals kronor för varje bil. Händelsen är polisanmäld, men i nuläget har polisen inte mycket att gå på.

– Så vi hoppas på tips från allmänheten, att det är någon som åkt förbi eller så. Bilarna står precis jämte [Huskvarna]vägen, säger arbetsledaren på städföretaget.

LÄS MER: Skolor vandaliserade i natt

LÄS MER: Fiskelinor runt lekplats – Treåring fastnade med halsen

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen