Nöje

Stockholmsflyget blir allt populärare

Stockholmsflyget blir allt populärare

Antalet resenärer som valde att resa mellan Jönköping och Stockholm fortsätter att öka. Hittills i år har 25 000 resenärer rest på sträckan Jönköping - Stockholm,  vilket är en ökning med 2350 resenärer jämfört med samma period föregående år. 

Nextjet har trafikerat sträckan Jönköping – Arlanda sedan 2012. Under vintern 2015 gjordes en stor satsning där antalet turer utökades till nuvarande 46 turer per vecka. Nu visar nya siffror från Nextjet att rutten uppvisar en tillväxt på tio procent under årets tio första månader.

Dåligt väglag en av anledningarna
– Vi kan snabbt konstatera att produkten landat väl. Det är väldigt glädjande att se att antalet resenärer ökar att fler ser fördelarna med att flyga. Nu när snön och det dåliga väglaget är ett faktum brukar dessutom fler välja flyget varför vi hoppas på en än större ökning årets sista månader säger Henning Lindberg, försäljnings- och marknadschef på Nextjet, i ett pressmeddelande.

– Nextjet har verkligen satsat på Jönköping och jag är glad å både resenärernas och Nextjets vägnar att utvecklingen är så fin säger Sten Norinder, VD Jönköping Airport.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen