Världen

Följ Donna Madachs resa i drömfabriken

Följ Donna Madachs resa i drömfabriken

Jönköpingstjejen Donna Madach har gjort det många drömmer om – flyttat till L.A. och inlett en karriär i den tuffa film- och tv-branschen där borta. Nu kan du följa hennes fascinerande resa på JKPG Blogg.
   – Det är ingen dans på rosor som många tror. Man får 100 ”nej” innan man får ett ”ja”, säger hon.

För fyra år sedan flyttade Jönköpingstjejen Donna Madach, 27, till Los Angeles för att pröva lyckan i Hollywood. Just nu jobbar hon på tv-programmet Master Chef med kändiskocken Gordon Ramsay.

– Jag jobbar inom det assisterande regissörsteamet. Vi är de som ser till att allting går som det ska, säger Madach.

Drömmen är att lyckas som skådespelare i filmbranschen. Varje vecka går Madach på skådespelarlektioner.

– Jag vill ju jobba som skådespelare, det är därför jag är här. Men jag är ju realistisk också, det är väldigt väldigt tufft. Så att jag har fått chansen att jobba inom tv-branschen som jag gör nu är helt fantastiskt, säger hon.

Framöver kommer du kunna följa hennes resa i en blogg på Jmini. Där kommer Madach bland annat komma med en rad tips för den som funderar på att turista i L.A. Men hon kommer också beskriva den brutala verkligheten i den så kallade drömfabriken.

– Det är så många som kommer hit och försöker bli skådespelare och musiker. Det är ingen dans på rosor som många tror. Man får 100 ”nej” innan man får ett ”ja”.

FÖLJ DONNA MADACHS ÄVENTYR PÅ JKPG BLOGG

LÄS MER: Premiär för Jkpg Blogg – ny mötesplats för åsikter och tankar

LÄS MER: Här kommer näringslivet ta plats

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen