Blåljus Råslätt

Skadegörelse på Råslätt

Skadegörelse på RåslättSkadegörelse på Råslätt bild nr 2Skadegörelse på Råslätt bild nr 3Skadegörelse på Råslätt bild nr 4
Skadegörelse på Råslätt bild nr 6

I helgen utsattes moskén på Råslätt för skadegörelse. Även en caféägare på området drabbades. Enligt polisen går brotten inte att utreda.

Det var i helgen som polisen tog emot en anmälan om skadegörelse av moskén på Råslätt. Enligt uppgifter till Jmini handlar det om en ruta som har krossats. Någon förundersökning har emellertid inte inletts. Enligt polisen är det uppenbart att brottet inte går att utreda.

– Det finns inga spår eller andra åtgärder att vidta som kan tänkas leda till att brottet klaras upp. Det är det som formellt står i delredovisningen av brottet, säger Tommy Thorngren, pressansvarig kommunikatör vid polisen.

Även en caféägare i centrala Råslätt utsattes kring samma tidpunkt för en stor skadegörelse. Sammanlagt blev fyra stora skyltfönster sönderslagna.

Ett basebollträ hittades i närheten, men det är oklart om det är tillhygget som användes. Vad som ligger bakom händelsen vet han inte.

– Jag vill inte spekulera i varför de har valt att vandalisera våra fönster. Vi har gjort en polisanmälan på händelsen, men de har svårt att säkra spår och bevis, säger caféägaren.

LÄS MER: Bussattack – rutor krossades

LÄS MER: Stor förödelse efter bärsärkagång på sjukhus

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen