Kul att veta

Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce

Nu är den här – lussekatternas Rolls-RoyceNu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 2Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 3Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 4
Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 6Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 7Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 8Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 9
Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 11Nu är den här – lussekatternas Rolls-Royce bild nr 12

Centralbageriet i Huskvarna har valt att satsa på ett annorlunda koncept till jul – hälften lussekatt och hälften semla.

Att baka semlor med saffran i bulldegen är ingen nyhet. Men Helena och Tomas Rönnerfors på Centralbageriet i Huskvarna har tagit konceptet ett steg längre.

Lagom till jul erbjuder de saffranssemlor i lussekattstil. Se hur bakelserna blir till i vårt bildspel ovan.

LÄS MER: Två Jönköpingsbor i final när Sveriges godaste macka koras

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen