Så prisas Andreas Jonsson efter hyllat Facebook-inlägg

Så prisas Andreas Jonsson efter hyllat Facebook-inlägg

Jönköpingsbon Andreas Jonsson tilldelas ett stipendium på 50 000 kronor för att ha startat projektet ”Livet blir bättre”. Startskottet för projektet blev ett uppmärksammat Facebook-inlägg som nådde över 3,6 miljoner användare.

I augusti publicerade Jönköpingsbon Andreas Jonsson ett uppmärksammat Facebook-inlägg där han skrev ett brev till sig själv som 10-åring. Brevet som idag har nått över 3,6 miljoner Facebook-användare ligger till grund för det projekt som kommer lanseras under 2017.

Vill skapa framtidshopp för barn och tonåringar
Skandias fond ”Idéer för livet” har uppmärksammat Andreas arbete bland tonåringar och därför beslutat att gå in och stödja hans nya projekt ”Livet blir bättre” genom ett stipendium på 50 000 kronor.

– Jag hoppas att vi genom projektet kan få så hopp, tro och framtidslängtan till barn och tonåringar, säger Andreas Jonsson och fortsätter:

– Projektet ”Livet blir bättre” handlar i korthet om att lyfta verkliga storys och livsberättelser med människor som vet vad mobbning är och som själva upplevt svårigheter, men som idag kan blicka tillbaka med facit i hand och säga – även om livet var tufft då så kan livet bli riktigt bra.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen