Affärer

OnePartnerGroup köper rekryteringsjätte – inleder Norrlandsoffensiv

OnePartnerGroup köper rekryteringsjätte –  inleder Norrlandsoffensiv

OnePartnerGroup har förvärvat Kornboden Rekrytering & Bemanning, som har verksamheter på fyra orter, i framför allt norra delen av landet. Därmed tar de sikte mot Norrland.

OnePartnerGroup, med huvudkontor i Jönköping, har förvärvat Kornboden Rekrytering & Bemanning, med verksamheter i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Bolaget, som 2016 omsatte 124 miljoner kronor och har totalt cirka 275 anställda är enligt One Partner Groups vd, Stefan Alvarsson, en viktigt pusselbit för att expandera på nya marknader:

– Vi ser Kornboden Rekrytering & Bemanning som en mycket bra plattform att expandera vidare från i regionen mellersta Norrland och uppåt.

– För Kornboden betyder förvärvet att vi under vårt välkända varumärke får ett större sammanhang och nätverk med systerföretag i hela Sverige. Detta är något som kommer att gagna våra kunder och affärer även sett ur ett lokalt perspektiv och stärker ”Vår närhet – din framgång”. Vi är mycket glada och positiva inför framtiden, säger Robert Nilsen, vd och delägare i Kornboden Rekrytering & Bemanning, i ett pressmeddelande.

OnePartnerGroup omsatte 267 miljoner kronor år 2015.

LÄS MER: Stor uppslutning när OnePartnerGroup invigde på Hedenstorp – vilka minglade?

LÄS MER: OnePartnerGroup tecknar storavtal med PostNord

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen