Bra att veta

Invigning av Icas storsatsning i Huskvarna

Invigning av Icas storsatsning i HuskvarnaInvigning av Icas storsatsning i Huskvarna bild nr 2Invigning av Icas storsatsning i Huskvarna bild nr 3Invigning av Icas storsatsning i Huskvarna bild nr 4
Invigning av Icas storsatsning i Huskvarna bild nr 6Invigning av Icas storsatsning i Huskvarna bild nr 7Invigning av Icas storsatsning i Huskvarna bild nr 8Invigning av Icas storsatsning i Huskvarna bild nr 9

I dag klockan 10.00 invigdes den nya Ica Kvantum-butiken på Rumlaborgsgatan i Huskvarna. På den intilliggande parkeringsplatsen hade en förväntansfull folkmassa samlats för att se bandet klippas och därefter få en första insyn i den nya matbutiken.

– Vi är många som har väntat och längtat efter att få stå här och välkomna er alla in. Vi vill verkligen vara en butik med det främsta målet att skapa matglädje. Inte bara att det finns varor med bra kvalité utan också att man ska få känna inspiration och få smaka på godsaker här inne, säger Linda Carlpihl, Ica-handlare, under invigningen.

LÄS MER: Klart: De ska driva Icas nya jättesatsning

Klockan 10.00 på onsdagen klipptes bandet framför entrén till den nya matbutiken i Huskvarna och en nyfiken folkmassa pressade sig mot ingången med en sådan fart att det tog tvärstopp i snurrdörrarna. 

Bland besökarna fanns bland andra Ida Einarsson tillsammans med sin mormor Ingrid Bäckström.

Har ni sett fram emot den här invigningen?

– Ja, lite grann. I dag är vi väl mest här för att se hur det ser ut. Vi får se om vi handlar något, säger Ida Einarsson.

En trevlig punkt för matglädje

– Det här är en klassisk Kvantum-butik, med tillhörande sortiment. Vi satsar mycket på frukt och grönt, säger Greger Carlpihl.

Med 2 400 kvadratmeter säljyta och drygt 60 anställda hoppas ägarparet att Ica Kvantum ska bli en trevlig punkt i Huskvarna där man ska finna inspiration och glädje till maten.

– Det personliga mötet är mycket viktigt för oss, säger Greger Carlpihl.

Innanför entrén finns även Apotek Hjärtat som också firade invigning under onsdagsförmiddagen.

 

LÄS MER: Storbolag invigde pampigt kontor i Jönköping – se vilka som var där

LÄS MER: I dag öppnade Sushi Yama i Jönköping

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen