Blåljus

91-årig kvinna fortfarande saknad

91-årig kvinna fortfarande saknad

Den 91-åriga kvinnan som försvann efter ett besök på kyrkogården i Hestra, i Gislaveds kommun, under onsdagen är fortfarande saknad.

– Vi bearbetar de tips som vi har fått in och vi är väldigt angelägna om allmänhetens hjälp, säger Fredrik Kliman, presstalesperson vid polisen.

Det var vid 24.00-tiden på onsdagen som anhöriga larmade polisen då den 91-åriga kvinnan inte hade kommit hem efter ett besök på kyrkogården.

LÄS MER: Kvinna försvunnen – polisen vädjar om hjälp

Kvinnan hade tagit sig till Hestra i sitt eget fordon, en mörkblå Ford med registreringsnummer BPG 545. Under dagen ska kvinnan ha setts köra i sin bil på Flodalavägen i Hestra, något som polisen bedömer som en säker iakttagelse.

En omfattande sökinsats efter kvinnan pågick under torsdagen. Bland annat har en polishelikopter sökt i Gislaved. Flera företag, däribland kollektivtrafiken har underrättats om försvinnandet.

Under tidig fredagsmorgon har polispatruller åkt och tittat på de tips som de har fått in från allmänheten, men kvinnan är alltså fortfarande saknad.

– Det är högst oklart vad som har hänt, men det finns ingen misstanke om brott i nuläget, säger Fredrik Kliman.

Det ska inte finnas någon akut sjukdomsbild kring kvinnan, men hon är gammal och har därmed lite svårt att gå, enligt polisen.

Polisen är måna om att få in tips från allmänheten. Om någon har gjort några iakttagelser av kvinnan eller fordonet, kontakta polisen på 114 14 eller i nödsituation 112.

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen