Event

Tv-stjärnans megahyllning till motormässan: ”Älskar det”

Tv-stjärnans megahyllning till motormässan: ”Älskar det”Tv-stjärnans megahyllning till motormässan: ”Älskar det” bild nr 2Tv-stjärnans megahyllning till motormässan: ”Älskar det” bild nr 3Tv-stjärnans megahyllning till motormässan: ”Älskar det” bild nr 4
Tv-stjärnans megahyllning till motormässan: ”Älskar det” bild nr 6

I år har motormässan på Elmia celebert besök i form av Tom Smith, känd från flera amerikanska realityserier. Han är oerhört imponerad av det han sett på mässan.
   – Jag älskar det. Jag tycker det är fantastiskt, säger Smith.

Sedan flera år tillbaka är amerikanen Tom Smith en välkänd tv-profil bland bilintresserade. I flera realityprogram, nu senast Misfit Garage, har bilmekanikern och hans team letat upp nedgångna bilar och byggt om dem.

Vid årets motormässa på Elmia är Smith ett av dragplåstren. På fredagseftermiddagen stod han och skrev autografer och pratade med fans.

När Jmini får en pratstund med Smith passar han på att hylla mässarrangemanget.

– Jag älskar det. Jag tycker det är fantastiskt, säger Smith.

Tv-profilen berättar att det är särskilt en bil på mässan som förbluffat honom.

– Det finns en Cadillac där borta som jag inte ens har sett i staterna. Att jag kan komma till Sverige och få se en Cadillac – och då älskar jag ändå Cadillacs – som jag aldrig har sett hemma i staterna, det är grymt.

Smith tycker att vi just nu lever i en otroligt spännande tid när det gäller nya innovationer och teknologi.

– Det känns som vi bara är tjugo år bort från att ha en Star Trek Enterprise vid horisonten. Med all den underbara teknologi vi har nu, med alla dessa ombyggda bilar, så lever vi i en makalös tid.

LÄS MER: Motorpassion på högvarv – se allt från folkfesten på Elmia

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen