Affärer

Jönköpingsprofiler startar svensk storbyrå: ”Ska bli störst”

Jönköpingsprofiler startar svensk storbyrå: ”Ska bli störst”

Jönköpingsborna Sebastian Navab och Jenny Aktander, som ligger bakom Nav PR, går samman med Stockholmsbolaget Hegeli och bildar det nya bolaget The Labyrinth. Nu tar de sikte mot att bli Sveriges största byrå inom Public Affairs.

– Vi är glada och stolta över att idag kunna få berätta om The Labyrinth. Vi är två starka företag med goda resultat och tunga kundportföljer som nu krokar arm för att skapa en ny stor och slagkraftig PA-byrå. Vår offensiva målsättning är inte bara att vara bäst, om fem år vill också vara störst, säger Petter Lindfors, VD Hegeli Public Affairs och Sebastian Navab, VD Nav PR i en gemensam kommentar.

- The Labyrinth kommer att bli en kraft att räkna med från första dagen. Vi har ett nytt politiskt landskap i Sverige som ställer helt nya krav på de som vill vara uppdaterade och förstå beslut och processer. Med den kunskap och de kontaktnät som våra medarbetare och rådgivare har kan vi göra riktig värdeskapande skillnad för våra uppdragsgivare, säger Anders Johansson, som blir VD för The Labyrinth.

Tunga politiska aktörer i bolaget
Bland medarbetarna och rådgivarna i The Labyrinth finns personer med olika politiska bakgrunder. Ett Advisory Board med seniora rådgivare knyts till företaget. Till en början handlar det om Leif Zetterberg, tidigare VD i LRF och statssekreterare (C), Kristina Axén Olin, tidigare finansborgarråd (M), Hans Tilly, tidigare ordförande i Byggnadsarbetareförbundet och Roger Tiefensee, tidigare riksdagsledamot och ekonomisk politisk talesperson (C).

LÄS MER: Jönköpingsbo blir generalsekreterare i Gröna Städer

LÄS MER: Jönköpingsbon som prickade in alla rätt om valutgången

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen