INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre

INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättreINVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 2INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 3INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 4
INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 6INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 7INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 8INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 9
INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 11INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 12INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 13INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 14
INVIGD: Kommunens bästa utsikt blir ännu bättre bild nr 16

Ett 60-tal leverantörer, företag, styrelse och medlemmar deltog i onsdagens invigning av nya IKHP-stugan i Huskvarna. Se bilder från invigningen.

Ombyggnaden och renoveringen av nya IKHP-stugan har pågått i drygt två år. Några av de förändringar som klubbstugan har genomgått är bland annat en tillbyggnad på 160m2 som har blivit en stor sal, en större terass med storslagen utsikt mot Vättern och två mindre rum för servering som har rustats upp.

– Vi har rivit den första stugan som IKHP byggde i slutet av 1930-talet och istället byggt upp en helt ny anläggning som vi kan använda för uthyrning av konferenser, fest och bröllop. Med den nya tillbyggnaden har vi nu dubbelt så stora lokaler som tidigare, säger Daniel Håkansson, ordförande i IKHP, som även passar på att hylla alla ideella krafter som lagt ner ett stort antal timmar med att färdigställa den nya stugan.

En klubb som växer
Daniel Håkansson berättar att det inte bara är lokalytorna i stugan som har expanderat. Även klubbens medlemsantal har en stigande trend.

–Vi är en klubb som växer och ökar så det är jätteglädjande att många nya medlemmar har hittat till oss. Vi har sporter som mountainbike och triathlon som inte har funnits med från början men som nu lockar nya medlemmar.

Svenska cykelförbundet är på väg flytta till Jönköping. Vad betyder det för er?

– Vi vill vara en part i det. Bland annat vill vi kunna bidra med vår anläggning som är attraktiv och lockar till många ny utövare och besökare från hela landet, säger Håkansson avslutningsvis.

LÄS MER: Förbereder sig för rutinmöte – då händer det magiska

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen