Affärer

Australiska kliniken satsar stort i Jönköping

Australiska kliniken satsar stort i JönköpingAustraliska kliniken satsar stort i Jönköping bild nr 2Australiska kliniken satsar stort i Jönköping bild nr 3

Evolution Laser Clinic har öppnat sin första klinik utanför Australien – närmare bestämt i Jönköping. Med ett unikt laserkoncept satsar de på att till hösten anställa fler.

Sedan juni månad har australiska Evolution Laser Clinic en skönhetsklinik på Väster i Jönköping. Företaget grundades 2002 i Sydney och har i dag 14 kliniker i Australien. 

Just nu består personalen av hudterapeut Ronak Sefo, receptionist Lana Murad och legitimerade doktorn Julia Markowski. Ägarna är Youna och Dani Murad. Efter sommaren är planen att anställa fler.

– Vi gör laserbehandlingar för hårborttagning och ansiktsbehandlingar med dermapen och kristallslipning mot hudproblem. Vår doktor utför botoxbehandlingar och fillers, berättar Ronak Sefo.

Företaget har gjort en helrenovering av lokalerna med tre olika behandlingsrum.

Alexandritlaser som kliniken använder sig av är mer effektiv och enklare att använda än traditionell laser, menar Ronak. 

– Fördelen med hårborttagning genom laserbehandling jämfört med vaxning är att hårväxten ofta slutar helt efter 5-6 behandlingar. Vax innehåller dessutom kemikalier och sliter på huden. Dessutom är lasern helt smärtfri, säger Ronak Sefo.

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen