Kul att veta

Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex

Här är Jönköpings bästa platser för utomhussexHär är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 2Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 3Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 4
Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 6Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 7Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 8Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 9
Här är Jönköpings bästa platser för utomhussex bild nr 11

Under sommarens heta månader är det många svenskar som vågar sig ut i det fria för att testa på nya sexvanor. Här är platserna i Jönköping som lämpar sig bäst för utomhussex.

På uppdrag av regeringen genomför Folkhälsomyndigheten för närvarande en omfattande kartläggning av svenskarnas sexvanor. En undersökning som beräknas bli klar om två år.

– Sex är ett område som starkt påverkar människors hälsa, och då kan vi inte bara prata om sådant som exempelvis könssjukdomar utan också om det som är positivt och lustfyllt med sex. För att kunna forma en sådan sexualpolitik måste vi få bättre kunskap om hur det faktiskt ser ut på det här området, sade folkhälso- och sjukvårdsminister Gabriel Wikström i samband med att beslutet om undersökningen togs förra året.

Under semesterledigheten är det många svenskar som vågar sig ut i det fria och testar på nya sexvanor. Det konstaterar sexologen Johan Nilsson på UMO.

– Man blir ofta mer sugen på sex när det är varmt. Det finns ingen fysiologisk förklaring men jag tror det har att göra med att man är ledig, vistas ute och ser fler människor och kanske även har lite mindre kläder på sig, säger han till Metro.

Men för den som vill ha sex ute i naturen gäller det att ta hänsyn till andra.

– Det finns lagar som man måste förhålla sig till, i första hand lagen om förargelseväckande beteende. I regel är det inga problem, men det kan vara bra att tänka på om någon kan se er, och i så fall hur väl, säger Nilsson.

Enligt en initierad källa till Jmini, som vill vara anonym, finns en rad platser i Jönköping som lämpar sig väl för utomhussex. Men personen vill samtidigt avliva en myt. Tvärtemot ryktet är det nämligen inte vanligt att folk har sex vid Utsikten i Huskvarna.

– Det är för mycket folk som är där. Det är inte så stort heller, säger hen.

Här är de bästa platserna för utomhussex i Jönköping, enligt vad Jmini erfar:

  • Vattenledningsparken
  • Kålgårdsparken
  • Stadsparken
  • Öxnegårdens löparspår
  • Rosenlunds sandbankar
  • Östra Vätterstranden
  • Intill Per Brahegymnasiet

 

LÄS MER: Här är Jönköpings okända nakenstränder

LÄS MER: Sex heta uteserveringar i Jönköping just nu

Fakta

Förargelseväckande beteende

Den som för oljud på allmän plats eller beter sig på ett sätt som medvetet väcker förargelse hos allmänheten kan dömas för förargelseväckande beteende. Straffet är penningböter.

Källa: Brottsbalken

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen