Läsarnyhet: Sommarcafé och musik vid Vätterstranden

Läsarnyhet: Sommarcafé och musik vid VätterstrandenLäsarnyhet: Sommarcafé och musik vid Vätterstranden bild nr 2

Läsarnyhet. Under sommaren är det många kyrkor och församlingar som av naturliga anledningar drar ner på aktiviteterna och det finns församlingar som har semesterstängt samtidigt med pastorssemestern. I Korskyrkan har vi gjort tvärtom och det är tack vare vårt sommarcafé och läget vid Vätterstranden.

Det fordrar samtidigt att vi har många frivilliga församlingsmedlemmar som kan ställa upp både i caféet och medverka på programkvällar och gudstjänster.

Under caféets öppettider har vi också feriepraktikanter som jobbar på vardagarna. På söndagens gudstjänst kl 10:00 medverkar Rose-Marie och Stig Svensson med både predikan och sång. Temat de valt är: "Vilken vän vi har i Jesus". Namnet Jesus är himlens hälsning under hela livsvandringen.

På söndagskvällen kl 18.00 medverkar Emelie Creutz, Cornelia Sander och Andreas Johansson. Det är tre kompisar som sjunger eget material och som de blandar med en del mer välkända sånger. Var och en har sin musikstil, så vi ser fram emot ett varierat program.

LÄS MER: Läsarnyhet. Vårutflykt med Korskyrkans tisdagsgrupp

LÄS MER: De sprang för rent vatten i Nepal

Eber Fransson

Se bilder
Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen