Bra att veta

Bättre chartertider för flyget i vinter

Bättre chartertider för flyget i vinter

Jönköping Airport förbättrar flygtiderna på charterresor i vinter.

– Flygen avgår på morgonen och återvänder kvällstid vilket innebär att man inte behöver åka från eller till någon annan flygplats eller landa mitt i natten, säger Annica Roos, privatreseansvarig på Resehuset i Jönköping. 

Även den här vintern blir det tre direktflyg i veckan från Jönköping till Gran Canaria och Teneriffa. Det blir avgångar torsdag, fredag och lördag, meddelar Jönköping Airport.

LÄS MER: Direktflyget till populära resmålet är tillbaka

LÄS MER: Hit reser vi helst på vintern

Nytt för i år är att allt flyg från Jönköping blir vad som i branschen kallas rättvänt och innebär att flyget går ut på morgonen och landar på kvällen.

– Flygen avgår runt klockan 8-9 på morgonen och återvänder kvällstid vilket innebär att man inte behöver åka från eller till någon annan flygplats eller landa mitt i natten. Det är ju en av fördelarna med att kunna flyga hemifrån, säger Annica Roos, privatreseansvarig på Resehuset i Jönköping.

Vintersäsongen börjar den 13 oktober och pågår till mitten av april. Det danska flygbolaget JetTime kommer ha hand om flygningarna. 

LÄS MER: Hela listan: Hit reser Jönköpingsborna 2017

Vinterresorna bokas genom TUI (f.d. Fritidsresor) och Ving.

– Vi är glada att de två ledande researrangörerna fortsätter sin satsning på Jönköping kommande vinter med tanke på hur stor efterfrågan varit i år. Det har knappast funnits en ledig flygstol från Jönköping i sommar, så nu hoppas vi på ett bra program för nästa sommar, säger Herman Larsson, på Jönköping Airport.

LÄS MER: Flygsuccén: Så mycket ökade Jönköping Airport senaste året

LÄS MER: Medelhavsresorna från Jönköping går åt fort

LÄS MER: Stark ökning av passagerare från Jönköping Airport

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen