Blåljus

Kvinna slogs blodig med kvast

Kvinna slogs blodig med kvast

Vid en rad tillfällen ska en man i 20-årsåldern ha utsatt sin sambo för olika former av misshandel. Han ska bland annat ha slagit kvinnan blodig med ett kvastskaft.

En man i 20-årsåldern åtalas nu vid Jönköpings tingsrätt för att ha slagit och hotat sin sambo. Gärningarna ska ha begåtts vid en rad tillfällen under både 2016 och 2017.

Enligt åtalet har mannen vid flera tillfällen slagit kvinnan med ett kvastskaft. Vid ett sådant tillfälle ska misshandeln ha gjort att kvinnan fick ett blödande sår i huvudet.

Vid andra tillfällen ska mannen bland annat även ha slagit sambon i ansiktet, tagit stryptag på henne, sparkat henne i ryggen och bitit henne. De flesta av övergreppen ska ha skett i parets gemensamma bostad i Jönköpingstrakten.

Som bevisning åberopas bland annat kvinnans egen berättelse, en flertal vittnesmål och en rad foton på kvinnans skador. De påstådda gärningarna är sammanräknade till en åtalspunkt gällande grov kvinnofridskränkning.

Av åtalet framgår inte hur den misstänkte mannen ställer sig till anklagelserna som helhet. Men vid åtminstone ett av de tillfällen då han påstås ha misshandlat sambon hävdar mannen att han befunnit sig på sitt jobb.

LÄS MER: Våldtäktsman fick raseriutbrott – slog kvinna medvetslös

LÄS MER: Två män våldtog berusad kvinna

LÄS MER: Kvinnans skräckupplevelse – jagades av yxman

Kommentarer
comments powered by Disqus
Till toppen